Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Декември » 14 » Българската Коледа – приказка, надежда, чудо
15:17
Българската Коледа – приказка, надежда, чудо

Няма друг народ в света, който да е толкова богат със своето милосърдие, обич и грижа за хората в беда. Вече години наред „Българската Коледа” носи надежда за болни деца. Други инициативи подпомагат деца и възрастни в неравностойно положение. Това обединява всички българи, които даряват своята доброта, за да бъде животът смислен и красив. Милосърдието, добротата, обичта – това е нашата българска светлина, която ни прави горд и достоен народ.

Творчески клуб „Добротворчество” за девети пореден път издава „Литературни страници, вдъхновени от Българската Коледа”. Тази година те са дело на учениците от VІ а клас. Със свои творби те сътвориха „Приказка за доброто”. Представянето ще бъде на 17.ХІІ.2015 г. от 17.30 часа в Актова зала на Второ СОУ”Проф. Никола Маринов”. ЗАПОВЯДАЙТЕ!   

 

Зорница Апостолова –
Ръководител на Творчески клуб "Добротворчество"

Категории: Дейности и инициативи | Views: 609 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar