Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Февруари » 24 » Да направим математиката забавна чрез движение
12:42
Да направим математиката забавна чрез движение

Нa 17  и 18 февруари 2015 г се проведе междинна изява на клуб „Забавна математика с Джъмпидо и Енвижън“ и клуб „Весела математика с Джъмпидо и Енвижън“ по проект УСПЕХ “Да направим училището привлекателно за младите хора” с учениците от 1 д клас и ръководител - госпожа Р.Добрева.

Най-добрият начин за учене на математика е, когато децата непрекъснато експериментират и откриват нови неща!Джъмпидо помага на децата да усвоят материала по математика чрез интерактивни игри. Обучението чрез движение привлича вниманието на децата и провокира интерес към предмета. Пред съученици, учители и родители учениците показаха, че да учиш математика не е скучно, а напротив може да е забавно. Особено щастливи бяха, когато наред с тях в “играта” се включиха и техните родители.

 

 

Категории: "УСПЕХ" | Views: 966 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar