Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Септември » 21 » Детското полицейско управление на Втора гимназия – в действие.
15:31
Детското полицейско управление на Втора гимназия – в действие.

По време на Европейската седмица на мобилността и във връзка с Европейския ден без загинали хора – 21 септември учениците от Детското полицейско управление на Втора гимназия-Търговище  се включиха в специализирана акция на КАТ-Пътна полиция.

На 21.09.2016г. проведената полицейска операция по Холандския метод ,,Широкообхватен пътен контрол“ целеше проверка на водачите на МПС и превенция за пътни нарушения.

Всички спрени за проверка водачи получиха от учениците на Детското полицейско управление флаери и листовки за безопасно шофиране и послания за опазване на детския живот.

Проектът ,,Детско полицейско управление“ е съвместна дейност на РУ Полиция и Второ СУ,,Проф.Н.Маринов“гр.Търговище с ръководители ст.полицейски инспектор Кирилов и Пл. Иванов -зам.-директор УД.

 

 

Категории: Безопасност на движението по пътищата | Views: 2054 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar