Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Ноември » 26 » Достойно представяне на учениците от II СОУ „Професор Никола Маринов“
11:56
Достойно представяне на учениците от II СОУ „Професор Никола Маринов“

В рамките на седмицата, посветена на патрона на училището, ученици от Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище участваха в Национална викторина на английски език "Образование на бъдещето". Състезанието се реализира от фондация "Дарби", в партньорство с Националния дворец на децата, и е включено в Националния календар за извънучилищни дейности на МОН. То дава възможност на млади хора от цяла България да се срещнат помежду си, да премерят знанията си по английски език, да научат повече за образователните системи по света и да развият презентационни, комуникативни и интердисциплинарни умения, необходими за всеки млад човек.

Шест бяха отборите, които взеха участие в регионалното състезание във Варна.

ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов“ - Търговище беше достойно представено от Сара Проданова, Владислав Бонев, Владимир Радев и Силвена Андонова , в конкуренция с ученици от езикови училища от Русе, Добрич и Варна.

Елена Стефанова- главен учител

Категории: Конкурси | Views: 857 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar