Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Декември » 23 » Европейска коледна дискотека във Второ СОУ Търговище
19:14
Европейска коледна дискотека във Второ СОУ Търговище

Коледно настроение и много усмивки дариха на ученици и преподаватели от гимназиален етап на Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище членовете на клуб „Евронавигатор“ и техните ръководители Здравка Радева и Йорданка Филева – главни учители по български език и литература. На 23.12.2014 г. с голям ентусиазъм те организираха Европейска коледна дискотека. В красивата зона за социални контакти стартът на забавлението бе даден с химна на Европейския съюз и с обръщение към присъстващите на Иво Йорданов от 11 в клас – председател на клуба. Галя Панайотова, директор на училището, поздрави инициаторите на коледната дискотека и им пожела с още по-голямо дръзновение да бъдат посланици на европейския дух. Хитовете от страните членки на Обединена Европа подбра Жоро Господинов от 11 в клас, а Силвена Драганова от същия клас подготви викторина с интересни въпроси за Европейския съюз – познат и непознат. Георги Стоянов от 11 в клас изготви презентация за коледните и новогодишните обичаи в Стария континент. Борислава Бончева и Преслава Георгиева от 11 а клас подготвиха текстове за най-интересните традиции по време на наближаващите зимни празници. За техническото осигуряване на Европейската коледна дискотека оказаха неоценима помощ Мехмед Реби – компютърен специалист, и Стефан Иванов – преподавател по музика в училището.

Настроението и коледният дух на присъстващите доказаха, че „навигаторите“ сочат правилната посока за превръщане на ІІ СОУ в училище, привлекателно за младите хора – истински европейски граждани.

Йорданка Филева – главен учител
по български език и литература

Категории: Дейности и инициативи | Views: 1120 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/3
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar