Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Април » 30 » „Искам да успея” – интердисциплинарно състезание в ІІІ клас
15:14
„Искам да успея” – интердисциплинарно състезание в ІІІ клас

Във връзка с Плана за квалификационна дейност на Второ СОУ „Проф. Никола Маринов” за учебната 2014/2015уч. година на 30.04.2015 год. в Актовата зала на училището  се проведе финалният кръг на интердисциплинарното състезание „ Искам да успея” с ученици от ІІІ„а”, ІІІ”б”, ІІІ”в”, ІІІ”г” и ІІІ”д” класове.

Състезанието се организира в два кръга. Първият кръг се проведе на 16.04.2015г. Участваха всички желаещи ученици, които работиха по индивидуален работен лист. Постигналите максимален брой точки сформираха 5 екипа за втори кръг. Екипите финалисти получиха поетапно всяка от задачите от водещите на състезанието.

След оспорвана надпревара,забавни игри, жури в състав: помощник- директор; главен учител начален етап; председател на методическо обединение начален етап отчете представянето на петте отбора и излъчи победителите. На всички участници бяха раздадени награди и грамоти.

Състезанието подпомогна разработването и пробирането на съвременни състезателни модели за ученици от І до ІV клас. Провокира учениците още от начален етап да работят върху тестови задачи с цел разширяване на практическите умения и тяхното функционалното познание.

 

Категории: Иновативни практики | Views: 1158 | Добавено от: Rebi | Rating: 4.5/2
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar