Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Април » 3 » Изложба на учители художници
15:21
Изложба на учители художници

Кирил Батембергски, Диана Ангелова и Пенка Асенова  са трима учители от Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище, чиито картини са подредени на ІV и V етаж в Министерството на образованието и науката. На 27.03.2015 г. в София бе открита изложбата - една светла пролетна палитра от цветове на творци от Търговищка област. Палитра, която разкрива светоусещането, душевността и таланта на художниците. Милка Коджабашиева - директорът на дирекция „Квалификация и кариерно развитие“ в МОН, откри изложбата и поздрави учителите за техните успехи и за постиженията на учениците им.

Популяризирането на платната стана възможно благодарение на усилията и ентусиазма на Кирил Батембергски – старши учител по изобразително изкуство във Второ СОУ.

 

 

Йорданка Филева – главен учител
по български език и литература

Категории: Дейности и инициативи | Views: 1273 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar