Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Април » 21 » Класова продукция и нетрадиционна родителска среща проведоха във ІІ СОУ Търговище
09:58
Класова продукция и нетрадиционна родителска среща проведоха във ІІ СОУ Търговище

С много усмивки и настроение се изпълни актовата зала на Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище на 18.04.2016 г., когато учениците от V а клас изнесоха своята първа класова продукция. Това е съвместна изява на талантливите деца от този клас, които изучават засилено музика и хореография. „Те дойдоха в началото на учебната година от различни училища и класове, но любовта към изкуството ги обединява. Стремят се към успех, имат голямо желание да пеят, да танцуват, учат се да работят в екип. Сега за първи път се изявяват пред родителите си.“ – сподели Десислава Станкова – класен ръководител и старши учител по музика. Магията на танца петокласниците усвояват под ръководството на Иванка Василева – старши учител по хореография. Присъстваха и всички преподаватели по музика, чиито ученици се изявиха на сцената. След концерта класният ръководител проведе своята родителска среща – по нетрадиционен начин, в една позитивна обстановка, предразполагаща към сътрудничество между учители и родители.

Класовите продукции на паралелките по изкуствата се провеждат ежегодно. На тях учениците и учителите показват своите постижения и радват родителите, които се отзовават с желание и отговорност. Тези класови продукции популяризират големите възможности, които ІІ СОУ предоставя на децата да се развиват в областта на музиката, хореографията, изобразителното изкуство.

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Класен ръководител - родител | Views: 1924 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar