Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Януари » 30 » Междинна представителна изява на клуб „Компютърни анимации и уеб сайтове”
16:27
Междинна представителна изява на клуб „Компютърни анимации и уеб сайтове”

На 26.01.2015 г. се проведе междинна представителна изява на клуб „Компютърни анимации и уеб сайтове”, към ІІ СОУ ”Проф. Н. Маринов”  гр. Търговище,  с ръководител Мария Ангелова.Гости на мероприятието бяха: г-жа В. Драганова, г-жа В. Петрова и г-жа М. Марчева.

Изявата се проведе под формата на отборно състезание. Участниците, ученици от петите класове, бяха разделени на отбори и се състезаваха в различни направления. Оцяването се извърши от жури в състав: г-жа Виолета Драганова, г-жа Венка Петрова. Състезанието се проведе в шест кръга, в което учениците, създаваха анимирани модели, решаваха логически задачи и др. Класирането на отборите беше извършено по бързина на поставената задача и качество на изпълнението.

Всички ученици, експериментирайки и забавлявайки се, показаха хъс за победа и умения в областта на ИТ. Те бяха възнаградени със сертификати за участие в изявата.

Категории: "УСПЕХ" | Views: 691 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar