Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2010 » Септември » 2 » МЕЖДУНАРОДЕН ПРОЕКТ „ЕВРОПЕЙСКИ КУЛТУРНИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА НА ХХ ВЕК” ПО ПРОГРАМА „КОМЕНСКИ”
14:00
МЕЖДУНАРОДЕН ПРОЕКТ „ЕВРОПЕЙСКИ КУЛТУРНИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА НА ХХ ВЕК” ПО ПРОГРАМА „КОМЕНСКИ”
   

 

 

     Екип от преподаватели на II СОУ „Проф. Никола Маринов” спечели международен проект по секторна програма „Коменски” на програмата „Учене през целия живот”. През следващите две години учители и ученици от нашето училище, заедно с колеги и връстници от Испания, Португалия, Холандия и Италия ще работят по темата „Европейски културни предизвикателства на ХХ век” с модули: архитектура - вътрешен дизайн, скулптура, театър, литература, музика, живопис, фотография и кино.
     Координатор на проекта е Елена Стефанова – преподавател по английски език.
     Набират се желаещи за работа по проекта - учители и ученици от VIII, IX, X и ХI класове. Краен срок за набиране на кандидати: 30.09.2010 г. Кандидатури на ученици и учители - при госпожа Даниела Стойнова.
     Кандидати! Предстои изпитание – есе на тема „Защо искам да работя по проекта?”  Работен език за есето – български и английски език.
     Екипът от преподаватели по проект „Европейски културни предизвикателства на ХХ век” по програма „Коменски” е отворен за предложения и идеи.
 
С пожелание за успешна учебна година!
 
От екипа по проекта
Категории: Коменски | Views: 1937 | Добавено от: Petrova | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar