Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Септември » 14 » „Млад риболовец 2”
11:39
„Млад риболовец 2”

Поради засилен  интерес Община Търговище организира втора част на състезанието  по спортен риболов за деца на възраст до 14 години „Млад риболовец  2”. Състезанието ще бъде проведено на 26 септември 2015 г., събота, от 8.00 часа на базата  на яз. „Пресиян” в близост до Търговище. Участието е безплатно. Децата трябва да са водени от придружител. Необходимо е да носят въдица,  рибарски принадлежности, както и осигурена стръв за риболов. Захранката ще бъде предоставена от спонсорите на състезанието, които са ловно-рибарските магазини в Търговище. От тях са предвидени и подаръци за всички малки участници, а Община Търговище отново е подготвила  грамоти, купи и медали.

Официални гост и съдии ще бъдат изявени риболовци. Тук ще бъде председателят на Българската федерация по риболовни спортове Георги Стефанов, както и Мариян Димитров от Велико Търново и Ивайло Пасков от Търговище, които са участници в редица наши и международни състезания по спортен риболов.

За желаещите, които нямат собствен транспорт, Община Търговище ще осигури безплатни автобуси до яз. „Пресиян”. Място на тръгване - 26 септември 2015 г., в 7.30 часа от „Банята”.

Молим тези, които заявят участие да посочат предпочитания начин за придвижване до язовир „Пресиян”.

До 19 септември 2015 г. е срокът за предварителни записвания на: тел. 0601 68 612 в Община Търговище, както и в магазините за лов и риболов в Търговище.

Секторите за спортен риболов са 40, тъй като местата са ограничени.

Припомняме, че 33-ма бяха участниците в първата част на състезанието „Млад риболовец” на 4 юли т.г., като първи в надпреварата се оказаха момичетата.

 

Категории: Актуални събщения | Views: 831 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar