Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2013 » Март » 19 » Награди за успелите деца на ІІ СОУ Търговище от Фондация „Димитър Бербатов”
12:17
Награди за успелите деца на ІІ СОУ Търговище от Фондация „Димитър Бербатов”

Приключиха номинациите за „Награди за успелите деца на България”. Това е проект на Фондация „Димитър Бербатов”, с който се цели да бъдат избрани и наградени български деца за всички свои постижения през 2012 година, да се открои успехът им в дадена област като победа, заслужаваща специално внимание. С юбилейното пето издание на проекта Фондацията продължава утвърждаването на тези награди като традиционни.
Всяка година от ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” Търговище има номинирани ученици. Шестима са одобрени за постиженията си през миналата година и са включени в „Клуб 2012”: 

Номинация №ИмеКласОбластПреподавател
1567Дамян Петев МаневXII aМатематикаСветлана Косева
1120Лидия Красимирова ЙордановаXI бЛитератураЙорданка Филева
1220Мустафа Бехчетов МустафовXI бЛитератураЙорданка Филева
1472Петър Каменов ПетровXI бЛитератураЙорданка Филева
1130Христо Руменов РангеловXI бЛитератураЙорданка Филева
1709Десислава Борисова ГеоргиеваVI бЛитератураИрина Ризова

Във Фондацията са постъпили над 4000 кандидатури на ученици от І до ХІІ клас, одобрени са около 800 - от 88 населени места в страната в областите изкуства, наука и спорт. Проектът възпитава в уважение към успеха, в усърдие, целеустременост, желание за изява и самоусъвършенстване, както и в отношение към филантропията.
Димитър Бербатов и екипът на Фондацията се надяват, че тези деца един ден ще подкрепят талантите, които идват след тях.
В навечерието на 1 юни Димитър Бербатов организира в София среща с успелите деца на България, на която те лично могат да контактуват със своя идол. За Деня на детето и учениците от ІІ СОУ „Проф.Никола Маринов” ще имат своя незабравим празник.
Проектът "Награди за успелите деца на България'" традиционно се осъществява със съдействието на МОМН и Асоциацията на българските училища в чужбина. Официални медийни партньори на кампания 2012 са bTV Media Group, БГ Радио, вестник "Труд" и вестник "АзБуки".

Категории: Конкурси | Views: 883 | Добавено от: MRebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar