Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Юни » 10 » Най-големите отличия за ученици на ІІ СОУ Търговище – в литературен конкурс
08:52
Най-големите отличия за ученици на ІІ СОУ Търговище – в литературен конкурс

Първите места в Националния екологичен конкурс „Земята наш дом” бяха спечелени от  двама ученици от Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище. Това са:

Силвия Патлеева - ІV клас, възрастова група - I - IV кл. – за стихотворение

Захари Тодоров - VІ г клас, възрастова група - V - VІІ кл. – за есе

Учениците получиха грамоти и предметни награди, както и техните учители – Гюлфие Велиева – старши възпитател в начален етап, Йорданка Филева – главен учител по литература.

Конкурсът се организира от ОДК Силистра, Националния дворец на децата, Регионалния инспекторат по образованието – Силистра. Той се провежда като съпътстваща изява на XXV Международен екологичен форум “Сребърна - 2016” в няколко раздела - за литературни творби, за приложно и изобразително изкуство. Посвещава се на Световния ден на околната среда - 5 юни.

Включен е в Националния календар за извънучилищни дейности на МОН.

Категории: Конкурси | Views: 941 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar