Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Февруари » 26 » Признание за учениците на ІІ СОУ, постигнали високи успехи в извънкласните дейности
15:30
Признание за учениците на ІІ СОУ, постигнали високи успехи в извънкласните дейности

В навечерието на Трети март – Националния празник на България, и 1 март – Баба Марта, 9 талантливи ученици на Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище бяха наградени за високи успехи в извънкласните дейности в областта на литературата и музиката. Това са:

1. Борислава Росенова Бончева ХІІ а клас

2. Моника Цветелинова Метева ХІІ а клас

3. Десислава Борисова Георгиева ІХ в клас

4. Захари Свиленов Тодоров VІ г клас

5. Радостина Мирославова Радостинова VІІ а клас

6. Кремена Стилиянова Костова Х б клас

7. Елеонора Георгиева Рачева Х б клас

8. Симона Росенова Рускова Х б клас

9. Кристияна Стелиян Асенова ІХ б клас

Организатори на изявата бяха Регионалният инспекторат на образованието и Обществен комитет „Васил Левски“ Търговище.

На 25.02.2016 г.в уютната обстановка на клуб „Капитан Петко войвода” Дарина Димитрова – началник на РИО Търговище – поздрави учениците и техните учители за ентусиазма, с който печелят призови места в много състезания и конкурси. На всеки от поканените ученици тя връчи грамота, юбилейно издание „Освобождението“ и красива мартеница. Веселин Николов – председател на Общинския комитет „Васил Левски“ пожела на присъстващите да пазят традициите и родовата ни памет, да обичат България и да я прославят. За доброто настроение на всички се погрижиха музикантите от профил „Изкуства“ на ІІ СОУ с преподаватели Десислава Станкова, Росица Милкова и Стефан Димитров. Срещата между талантливите млади хора на Търговищка област завърши с почерпка, осигурена от организаторите.

Благодарим на РИО Търговище и Обществен комитет „Васил Левски“ за идеята и нейното реализиране. Надяваме се тази среща да стане традиционна, защото младите хора на Търговище, техните учители и родители заслужават признание.

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Конкурси | Views: 1262 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar