Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Май » 3 » Първа награда в Международния детски фестивал на изкуствата – за Захари от ІІ СОУ Търговище
07:57
Първа награда в Международния детски фестивал на изкуствата – за Захари от ІІ СОУ Търговище

Първо място спечели Захари Свиленов Тодоров, ученик от VІ г клас на Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище - със свое есе в Международния детски фестивал „Млади таланти“, раздел за литературно творчество, който се проведе от 18 до 23 април 2016 г. в София.  „Моят роден край“ бе темата, по която писаха  участниците в конкурса.

Международният детски фестивал на изкуствата „Млади таланти” се провежда всяка година. В него участват деца и младежи до 19 години от музикални, театрални, танцови, изобразителни и приложни клубове, школи и формации от училища, читалища, извънучилищни педагогически учреждения и други.

Фестивалът е организиран от Националния дворец на децата София. Включен е в Националния календар за извънучилищни дейности на МОН за 2015/16 учебна година.

Честита поредна награда на Захари! Успех в следващите му изяви!

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Конкурси | Views: 1022 | Добавено от: Rebi | Rating: 3.0/2
Общо бр. коментари: 1
avatar
1 svifolk • 09:34, 03.05.2016
Да ми е жив и здрав и още по големи успехи!
omForm">
avatar