Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Май » 17 » Първо място за Ангел Ангелов от II СОУ „Проф. Н. Маринов“ гр. Търговище на ученическо състезание по информационни технологии
15:18
Първо място за Ангел Ангелов от II СОУ „Проф. Н. Маринов“ гр. Търговище на ученическо състезание по информационни технологии

Ангел Мирославов Ангелов, зрелостник от II СОУ „Проф. Н. Маринов“ гр. Търговище, спечели първо място в ученическото състезание по информационни технологии за купата на Декана на ФМИ на Шуменския университет „Епископ Константин Преславски" със своя проект „ChartMaker“. Ученикът получи купата на декана, медал за първото място, сертификат и парична награда. Ангел се занимава с програмиране от пети клас и през тази учебна година това е поредната му голяма награда.

Само преди два дни той стана и лауреат на Националната олимпиада по информационни технологии, която се проведе в гр. Хисаря от 13-15 май 2016 г. Пожелаваме му още много награди в областта на информационните технологии.

Ангел работи в екип с Венка Петрова - старши учител по информатика и ИТ.

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Конкурси | Views: 1426 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/3
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar