Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Септември » 17 » С надежда да е спокойна и успешна новата 2015/2016 учебна година
08:42
С надежда да е спокойна и успешна новата 2015/2016 учебна година

На 15.09.2015 г. училищният звънец на Второ СОУ „Професор Никола Маринов“ Търговище събра своите ученици и учители за пореден път. Дворът на училището се изпълни с весела детска глъчка, приятелски усмивки и усещане за празник. Вдигането на националния флаг на Република България и посрещането на училищното знаме обединиха в едно цялата училищна общност. Галя Панайотова – директор на училището – поздрави всички с думите: „Бъдете здрави, пазете в сърцата си светлината на този ден, прославяйте родния ни град Търговище и България!“ От името на Дарина Димитрова – началник на РИО Търговище, старши експертът по математика Маргарита Гаджовска прочете поздравителен адрес. Талантливите деца на ІІ СОУ пяха, рецитираха, танцуваха, след което учителите ги поведоха към обновените класни стаи. Най-нетърпеливи и радостни бяха първокласниците и техните родители, а щастливи и малко носталгично настроени бяха дванадесетокласниците.

Всички – над 1200 ученици и над 100 души педагогически специалисти на най-голямото училище в Търговищка област – започват новата 2015/2016 г. с надежда, че тя ще е по-спокойна и успешна, с готовност да посрещнат предизвикателствата на времето.

На добър час!

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Актуални събщения | Views: 883 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/5
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar