Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Март » 31 » „Светът под лупа“ видяха учениците от ІІ СОУ – и спечелиха отново!
08:00
„Светът под лупа“ видяха учениците от ІІ СОУ – и спечелиха отново!

На 25 март 2016 г. в Разград бяха връчени наградите от Националния ученически журналистически конкурс „Григор Попов“ на тема „Светът под лупа“. Церемонията по награждаването се състоя в Художествената галерия „Илия Петров”. Сред отличените за пореден път са литературните творци от Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище. В различните възрастови групи те завоюваха:

І място - Моника Метева ХІІ а клас

ІІ място - Десислава Георгиева ІХ в клас

ІІІ място - Захари Тодоров VІ г клас

Поощрение - Симайла Хюсеин ІV д клас

Конкурсът е организиран от Центъра за ученическо техническо и научно творчество, с подкрепата на Община Разград, МОН и РИО. Той е включен в Националния календар за извънучилищни дейности на МОН за 2015/16 учебна година. В него се състезаваха 210 творби на индивидуални участници и 43 колективни творби от автори от 30 населени места.

Източник: http://cutntrz.simplesite.com/422619871

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Конкурси | Views: 961 | Добавено от: Rebi | Rating: 3.0/2
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar