Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Ноември » 19 » Тържествен час на класа във Второ СОУ Търговище
17:10
Тържествен час на класа във Второ СОУ Търговище

Четвъртокласниците от Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище се включиха в разнообразните дейности, посветени на 45 – годишнината от създаването на училището. Заедно със своите класни ръководители Люба Колева, Живка Жекова,  Даниела Лазарова, Янка Йорданова и Галя Георгиева, те проведоха тържествен час на класа, посветен на професор Никола Маринов. Учениците проучиха и представиха интересни факти от биографията и творческата дейност на известния художник, изработиха табла с подбрани от тях материали, подредиха изложба от акварели. С особено желание и с много талант създадоха огромно пано – мозайка на портрета на професор Никола Маринов.

При подготовката и реализирането на дейностите четвъртокласниците получиха неоценимата помощ на своите родители – партньори на училището, голяма част от които също са възпитаници на ІІ СОУ Търговище.

 

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Дейности и инициативи | Views: 703 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar