Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Октомври » 24 » Учител от II СОУ класиран в конкурса за "Най-добра разработка с дигитална научна лаборатория"
11:48
Учител от II СОУ класиран в конкурса за "Най-добра разработка с дигитална научна лаборатория"

Госпожа Соня Симеонова, старши учител по физика и астрономия във II СОУ „Проф. Никола Маринов“ – Търговище, е номинирана в конкурса "Най-добра разработка с дигитална научна лаборатория". Конкурсът се организира от Център за творческо обучение, а от България са наградени 11 учители. Наградата за предложения от нея проект е комплект дигитална лаборатория EINSTEIN Labmate + с 6 вградени сензора, която дава възможности за използване на дигитални инструменти в часовете по различни учебни предмети (физика, химия, география, биология, математика, ИТ и други, включително в начален етап), за креативност и постигане на нови, различни резултати в класната стая. Госпожа Симеонова получава и специална покана за участие в международна конференция, посветена на преподаването на природни науки "Инструменти за привлекателно образование", където ще бъде връчена наградата. Участниците в конференцията ще бъдат запознати с практики за преподаване на науки от цяла Европа (вкл. Руската Федерация и Турция), ще се срещнат с над 100 учители по физика, химия, биология, технологии, математика от България, Норвегия, Италия, Испания, Гърция, Румъния и други държави.


Категории: Иновативни практики | Views: 920 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar