Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2011 » Декември » 21 » „Вълшебната стая”
14:27
„Вълшебната стая”

В Навечерието на Коледните и новогодишните празници във Второ СОУ „Проф. Никола Маринов”гр.Търговище бе финализиран проект„Вълшебната стая – палитра от наука, изкуство и спорт”  по Национална програма ,,Училището – територия на учениците”, модул ,,Подкрепа на целодневното обучение на учениците от начален етап”.

 

Във връзка с проекта бе открита нова и съвременна  класна стая за дейности по интереси за учениците от първи и втори клас – ПИГ.

„Вълшебната стая”е  обзаведена с удобни  и красиви мебели, създаден е съвременен фонд от научно-популярна и художествена литература, занимателни и образователни игри. Малките ученици имат възможност да играят и релаксират в ,,сухия” басейн с топки, да се грижат сами за цветята и рибките от аквариумите в стаята.

 
 

Реализирането на проекта  прави  обучението на малките учениците в училище желано и приятно и предоставя възможност  на децата да изпитат радостта от познанието и да формира у тях европейски нравствени ценности.

Категории: Приключили проекти | Views: 1270 | Добавено от: MRebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar