Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2017 » Февруари » 23 » Второ СУ "Проф. Никола Маринов" – Търговище участва в Седмото национално състезание по правопис на английски език Spelling Bee 2017
12:07
Второ СУ "Проф. Никола Маринов" – Търговище участва в Седмото национално състезание по правопис на английски език Spelling Bee 2017

На 27 март 2017 г. във Второ СУ "Проф. Никола Маринов"- Търговище, бул. Трайко Китанчев № 39 от 8:20 ч. ще се проведе училищният кръг от Седмото национално състезание по правопис на английски език Spelling Bee.

От 25 февруари до 2 март 2017 г над 6600 ученици от 304 училища в цялата страна ще се включат в надпреварата след усилена подготовка в продължение на няколко месеца. Класиралите се на първо и второ място ще представят училищата си на регионалните състезания, които ще се проведат на 1 април 2016 г. в 10 града в страната. Най-добрите 30 ученици ще участват в националния финал на 6 май в София, където ще се определи Spelling Bee шампионът на България.

Състезанието се организира от Фондация “Корпус за образование и развитие - КОРПлюС”. То се осъществява в партньорство с Фондация „Америка за България”, Посолството на САЩ и под патронажа на Министерството на образованието и науката.

Тази година състезанията се провеждат под наслов “BEE good to others”.

Заповядайте да подкрепите нашите състезатели!

Категории: Чужди езици | Views: 1496 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar