Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2008 » Ноември » 15 » Резултати от конкурса, посветен на 110 год. от рождението на Смирненски.
15:59
Резултати от конкурса, посветен на 110 год. от рождението на Смирненски.

                  На 12. 11. 2008 г. на тържествена церемония бяха отчетени резултатите от общоучилищния конкурс, посветен на 110 год. от рождението на Христо Смирненски „Вечна обич, вечна правда над света!” В конкурса се включиха с литературни творби и компютърни презентации ученици от V до ХІІ кл.  Отличиха се със своите есета, приказки и стихотворения шестокласниците от клуб „Добротворчество” с преподавател Зорница Апостолова. На доброто и обичта между хората посветиха свои произведения и единадесетокласниците Натали, Станислав и Магдалена.  За непреходното творчество на Смирненски присъстващите научиха повече от отличените компютърни презентации на нашите  зрелостници от ХІІ а кл. Мирела, Петя, Станислава, Симона и Пламена.                  

            На всички, включили се в конкурса, г-жа Галя Панайотова – директор на нашето училище – връчи грамоти и предметни награди.

           Честито на наградените! Благодарим на всички участници и на техните преподаватели по литература и информационни технологии!
Views: 953 | Добавено от: 123 | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar