Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Септември » 14 » Престижна награда за учител по музика от ІІ СУ „Проф. Н. Маринов“ Търговище
08:22
Престижна награда за учител по музика от ІІ СУ „Проф. Н. Маринов“ Търговище

Десислава Станкова, старши учител по музика във Второ средно училище „Проф. Никола Маринов” Търговище е отличена в Третия международен конкурс „Извънкласните и извънучилищните дейности - за устойчиво качествено обучение, възпитание и развитие на децата и учениците - 2016”. Тя участва със своя разработка – описание на иновативна педагогическа практика на тема „Пулсът на града – вечните песни от вечните филми”.

В конкурса се състезаваха 160 учители и специалисти, работещи в сферата на извънкласната дейност от детската градина до дванадесети клас, от извънучилищните образователни звена, както и директори, експерти по образование, научни работници, преподаватели и студенти от педагогическите факултети на ВУЗ от цялата страна и чужбина. Организатори са СБУ, Фондация „Устойчиво развитие за България” и Санаторно-оздравителният комплекс (СОК) „Камчия” с подкрепата на Министерството на образованието и науката.

За своето отлично представяне Д. Станкова получи грамота, сертификат и предметна награда.

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Конкурси | Views: 1782 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar