Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

Начало » 2012 » Декември » 12
През месец ноември 2012 година във Второ СОУ „Проф. Никола Маринов”  гр. Търговище продължиха срещите на членовете на Академия за родители „В помощ на родителството”. Те бяха организирани с родителите на учениците от третите класове. Заедно с Олга Тодорова, психолог към РЗИ Търговище, и Мевзуне Бейтулова, педагог в училището, родителите дискутираха по темите за общуването между децата и възрастните у дома, на улицата, в училище; изказаха предложения и идеи за повишаване мотивацията на децата за учене; споделиха трудностите, които срещат при възпитаването на подрастващите. Специалистите дадоха интересни и полезни  препоръки, като „размяна на ролите” между родители и деца. Ръководството на училището е запознато с предложенията на Академията за съвместна работа между всички заинтересовани страни по отношение изграждането на житейски умения у младите хора.
По желание на родителите и със съдействието на класните ръководители Академията ще продължи своята дейност – следващите срещи са през февруари 2013 г.  

Прочети още ›››
Category:Участвам и променям | Views:1200 | Added by:MRebi | Date:12.12.2012 | Коментари (0)