Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Юли » 20 » 179 години от рождението на Васил Левски
09:56
179 години от рождението на Васил Левски

Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище и Община Търговище станаха инициатори за отбелязване на 179-та годишнина от рождението на Васил Левски. На 18 юли 2016 г. пред барелефа на Апостола на свободата ученици от ХІ г клас развълнуваха присъстващите с кратка литературна програма, подготвена от Здравка Радева – главен учител по български език и литература. Под звуците на „Достойно есть“, любимата песен на Дякона, гражданите на Търговище положиха цветя и венци на признателност към безсмъртното дело на великия българин.

Пред зоркия поглед на Левски застанаха кметът д-р Дарин Димитров, неговите заместници Митко Панайотов и Рая Матева, секретарят Христалина Халачева, председателят на Общинския съвет Хатидже Алиева, народният представител Венка Стоянова, директорът на ОД на МВР старши комисар Николай Ненков, представители на партии, пенсионерски клубове, културни институции, училища, възпитаници на детски градини. За да потърсим отговора на „Народе????“

Йорданка Филева – главен учител
Снимки: Община Търговище

Категории: Дейности и инициативи | Views: 774 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
avatar