Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2008 » Октомври » 13 » Фондация \"Димитър Бербатов\" с годишни награди за деца
11:14
Фондация \"Димитър Бербатов\" с годишни награди за деца
Фондация "Димитър Бербатов" учредява годишни награди за успехи на деца в областта на науката, изкуствата и спорта. В началото на всяка календарна година ще бъдат награждавани девет деца за постижения през изминалата година (по три във всяка от посочените категории по възрастови групи: от 1 до 4 клас, от 5 до 8 клас и от 9 до 12 клас).

Всеки (приятели, родители, близки, съученици, учители, треньори, художествени или научни ръководители, самите победители и др.) ще може да номинира едно или повече успели българчета в областта на науката, изкуствата или спорта.

За целта трябва да се изпрати снимка на номинирания, текст в рамките на 1 страница с описание защо тя/той заслужава наградата на Фондация „Димитър Бербатов", както и документ, удостоверяващ постижението. В писмото трябва да бъде посочена и възрастта.

Номинирани могат да бъдат момичета и момчета на възраст от 6 до 19 г., които са сред победителите в национално или международно състезание (ученическа олимпиада, конкурс, турнир и др.) през 2008 г. Номинации ще се събират на посочения по-долу е-мейл до края на 2008 г, след което изборът на победителите ще се извърши от жури. Информацията за наградите ще бъде публикувана в сайта http://berbatov.sportal.bg/ - секция "Социална отговорност". В близките дни ще бъде създаден и мини уеб сайт на проекта.

Реалните постижения, независимо дали ще бъдат наградени, ще бъдат включени в книжка с годишните успехи на децата на България, която Фондацията ще издава всяка година и ще разпространява с помощта на медиите.

Наградите на Фондация „Димитър Бербатов" са статуетка и грамота. Отличените ще получат наградите си от Димитър Бербатов лично на специална церемония през месец януари.

Фондация „Димитър Бербатов" обявява конкурс сред млади автори (до 35 години) за изработка на статуетка - Наградата на Фондация „Димитър Бербатов", която да символизира желанието за развитие, стремежа към изява и гордостта от първите постижения.

Номинациите могат да се изпрашат на hodjeva@berbatov.bg.
Категории: Конкурси | Views: 1046 | Добавено от: 123 | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar