Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2009 » Януари » 29 » Конкурс: Най-много харесвам...
13:51
Конкурс: Най-много харесвам...

Евроклуб “Аз променям Европа” към 153 ПГ "Неофит Рилски"

обявява:

КОНКУРС ЗА ФОТОГРАФИЯ

на тема: Най-много харесвам...

Конкурс за ученическа снимка за най-хубавото, което виждате около себе си и искате да споделите. Можете да заснемете всичко, което ви кара да се чувствате щастливи - своята улица, своето училище, своите приятели, своята баба или любими маршрути от България, а защо не и своята голяма любов!

Най-добрите снимки ще бъдат публикувани на национални,европейски институционални и училищни сайтове и ще бъдат изпратени на училища от Европа като обмен на фотографии по тази инициатива. Не се колебайте! Покажете красотата на света около себе си!

Изисквания: Приемат се снимки в електронен вариант, като се допускат и снимки от телефони с резолюция над 1 MPX (конвертирани до един от популярните графични формати: jpg,bmf,tiff). Фотографии могат да се изпращат на email: konkurs_snimka@mail.bg до 28.02.2009 г.

Инициатива на 153 ПГ "Неофит Рилски" по проект "Столична мрежа на училищни европейски клубове”, съфинансиран от ЕСФ чрез ОП "Развитие на човешките ресурси"

Категории: Конкурси | Views: 1029 | Добавено от: 123 | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar