Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2009 » Януари » 30 » Националното състезание по информационни технологии „XXI век – иновационни технологии в българското образование”
09:52
Националното състезание по информационни технологии „XXI век – иновационни технологии в българското образование”

За четвърта поредна година ПМГ „Св. Климент Охридски” – гр.Монтана ще бъде домакин и основен организатор на Националното състезание по информационни технологии „XXI век – иновационни технологии в българското образование”. В първата седмица на март в Монтана ще пристигат да премерят сили едни от най-добрите млади информатици на България.

За трите си издания състезанието се превърна в желана територия за среща на младите таланти. Партньорството ни с български ВУЗ, с фирма Microsoft, с редица фирми от частния ИТ-сектор гарантира високото ниво на провеждане и организация на това национално мероприятие.
Състезанието беше и своеобразен завършек на активния състезателен сезон през текущата учебна година. През настоящата година решихме да сменим датите на провеждане. Убедени сме, че така ще ви бъде по-удобно. Още повече, че част от вас вече се подготвят за матури и кандидатстудентски изпити и времето през месеците май и юни е прекалено натоварено за вас.
Бъдете добре дошли на този истински празник на младостта и интелекта, събрал в малка Монтана големите надежди на утрешна България!

Проектите се състезават в четири категории, всяка от които с отделно класиране:
      -  „WEB-приложения” – за ученици 8-12 клас
      -  “Приложни програми” – за ученици 8-12 клас
      -  „Компютърни презентации” – за ученици 5-7 клас
      -  „Компютърни презентации” – за ученици 8-10 клас

Категории: Конкурси | Views: 1116 | Добавено от: 123 | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar