Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2009 » Март » 16 » Конкурс за снимка на тема \"Да сътворим заедно...\"
09:11
Конкурс за снимка на тема \"Да сътворим заедно...\"
Представителството на Европейската комисия в България организира младежки конкурс за снимка на тема "Да сътворим заедно...", посветен на Европейската година на творчеството и иновациите 2009.

Конкурсът е открит за участие на европейски граждани на възраст между 12 и 19 години. Снимката трябва да носи в себе си послание, свързано с Европейската година на творчеството и иновациите 2009. Инициативата цели да подтикне младите хора към реализиране на творчески инициативи и открития в различни области. Сюжетите могат да бъдат разнообразни - хора, които творят заедно, самите продукти на творчеството и иновациите, и не на последно място фотографии, които сами по себе си са резултат от успешна съвместна творческа и иновативна работа.

Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG, да имат заглавие и да бъдат придружени от кратък текст, описващ идеята и посланието, което участникът иска да отправи. Снимките ще бъдат оценявани по следните критерии - интерпретация на темата; креативност и оригиналност; яснота на посланието; универсалност на посланието; способност да се ангажира вниманието на зрителя.

Материалите за участие в конкурса ще бъдат приемани на адрес:София 1000, ул. “Московска” № 9, Информационен център на Европейския съюз, за конкурса “Да сътворим заедно ... ”. Краен срок за изпращане на материали - най-късно до 14:30 часа на 8 май 2009 година (важи датата на пощенското клеймо).

Обявяването на резултатите от конкурса и награждаването на победителите ще се състои на 1 юни 2009 година.

За повече информация: тел./факс: (02) 933 5237, Информационен център на Европейския съюз

Повече информация: http://ec.europa.eu/bulgaria/press_corner/news/060309-photo_bg.htm
Категории: Конкурси | Views: 1011 | Добавено от: 123 | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar