Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2012 » Декември » 12 » Академия за родители „В помощ на родителството”
11:11
Академия за родители „В помощ на родителството”
През месец ноември 2012 година във Второ СОУ „Проф. Никола Маринов”  гр. Търговище продължиха срещите на членовете на Академия за родители „В помощ на родителството”. Те бяха организирани с родителите на учениците от третите класове. Заедно с Олга Тодорова, психолог към РЗИ Търговище, и Мевзуне Бейтулова, педагог в училището, родителите дискутираха по темите за общуването между децата и възрастните у дома, на улицата, в училище; изказаха предложения и идеи за повишаване мотивацията на децата за учене; споделиха трудностите, които срещат при възпитаването на подрастващите. Специалистите дадоха интересни и полезни  препоръки, като „размяна на ролите” между родители и деца. Ръководството на училището е запознато с предложенията на Академията за съвместна работа между всички заинтересовани страни по отношение изграждането на житейски умения у младите хора.
По желание на родителите и със съдействието на класните ръководители Академията ще продължи своята дейност – следващите срещи са през февруари 2013 г.  

Категории: Участвам и променям | Views: 1197 | Добавено от: MRebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar