Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Февруари » 19 » Доброто през погледа на децата от V б клас на ІІ СОУ Търговище
12:27
Доброто през погледа на децата от V б клас на ІІ СОУ Търговище

Учениците от V б клас на Второ СОУ „Проф. Никола Маринов” отбелязаха Деня на спонтанните актове на доброта – 17 февруари. „Предай нататък… Нека доброто започне от тебе!” – с тези думи Галина Димитрова, техният класен ръководител, ги посрещна в училище, подарявайки на всяко дете цветна табелка с усмихнатия образ на планетата Земя. Развълнувани и изненадани, петокласниците си закачиха табелките и предадоха доброто си настроение на своите учители по различните предмети, на директора на училището Галя Панайотова и на заместник-директорите Пламен Иванов, Елеонора Панайотова и Даниела Стойнова.

И учители, и ученици си обещаха взаимно, че ще бъдат добри, че ще предават безкористно добротата си на другите. През целия ден атмосферата в класа беше много приятна. След часовете децата си тръгнаха с позитивно настроение, което вероятно са предали и в семействата си. „Предай нататък… Нека доброто започне от теб!” – едно малко послание с голяма стойност.

Йорданка Филева – главен учител

 

Категории: Дейности и инициативи | Views: 661 | Добавено от: Rebi | Rating: 4.0/4
Общо бр. коментари: 0
avatar