Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2012 » Април » 4 » „Физиката в моите очи“
14:59
„Физиката в моите очи“
Ученици от II СОУ "Професор Никола Маринов" спечелиха първо място на Националния конкурс по физика и астрономия в интернет „Физиката в моите очи" с проект „Ток в полупроводници". Екипът на проекта е в състав: Анна Гришева, Деница Енчева, Иван Серафимов-ученици от 11 клас, с научен ръководител Зоя Мирчева – старши учител по физика и астрономия.
Проектът е илюстративен, II възрастова група. Заключителният етап на конкурса се състоя на 01.04.2012г. в НАОП „ Н.Коперник"- град Варна. Нашите физици се представиха блестящо с проекта си, който е преведен на английски език и го защитиха достойно, получавайки овациите на журито, на участниците и на гостите. Нашите ученици се състезаваха с участници от Пловдив, Стара Загора, София, Русе, Плевен, Сливен, Варна, Вършец, Габрово, Севлиево , Смолян, Хасково и др. През 2010 г. с този екип Зоя Мирчева  спечели второ място на Националния конкурс по астрономия с проект „Бели джуджета". Екипът на проекта изказва благодарност на Мария Ангелова - старши учител по информационни технологии за съдействието. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Категории: Конкурси | Views: 1610 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/3
Общо бр. коментари: 0
avatar