Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2011 » Юни » 7 » ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов“ и Регионална библиотека – партньори в ученето през целия живот
10:41
ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов“ и Регионална библиотека – партньори в ученето през целия живот
   На 20 май 2011 г. ученици от ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” участваха в инициативата „Библиотекар за един ден” в Регионална библиотека – Търговище, в рамките на Националната библиотечна седмица. Те изпълняваха различни длъжности в храма на книгата и знанието. Директор бе Лидия Йорданова от ІХ б кл. В нейния мениджърски екип бяха Ивелина Иванова, Петър Каменов, Есин Руханиева, Габриела Григорова и др.

   Проявата спомага за формиране у децата на любов към книгата, за създаване на умения за четене и навици за ползване на информация – основа на всяка дългосрочна стратегия за грамотност, образование и информационно осигуряване.

   Във времето на информационните технологии ІІ СОУ и Регионална библиотека са партньори в образованието на младите хора на Търговище. Училището е удостоено с Грамота за най-активен партньор в библиотечните дейности.

Фотоалбум - ТУК

Категории: Дейности и инициативи | Views: 829 | Добавено от: MRebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar