Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Декември » 11 » ІІІ в клас на ІІ СОУ Търговище – със своя програма за Националната седмица на четенето
12:14
ІІІ в клас на ІІ СОУ Търговище – със своя програма за Националната седмица на четенето

За Националната седмица на четенето учениците от ІІІ в клас на Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище, с класен ръководител В. Василева, приеха своя програма – наситена с предизвикателства за децата и родителите. Те имаха удоволствието да посрещнат свои гости - любими баби, и да чуят техните интересни приказки на тема „Баба приказки разказва“. Създадоха съчинения за читателските си интереси и ги подредиха в постер на тема „Чета, защото…“, проведоха конкурси за най-добър разказвач, маратон на четенето, състезаваха се да пишат красиво и правилно. Представиха свои информационни папки за любими книги и герои. Като истински художници илюстрираха моменти от любими книжки.

Показаха своето гостоприемство и към най-малките ученици – първокласниците, с интересни драматизации на приказките „Богатият мравей“ и „Голямото пътешествие на малкото мишле“. Подариха им интересни книжки и новогодишни картички с пожелания. С мама и татко децата ще четат в следващите дни и седмици …

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Стратегия - грамотност | Views: 1054 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar