Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2013 » Юни » 17 » Кариерно консултиране на младите хора
12:57
Кариерно консултиране на младите хора
На 14.06.2013 г. в Младежки дом се проведе поредното обучение по проект ‘‘МИКЦ – Търговище – информация и консултация за младите хора‘‘ на тема „Кариерно консултиране”. Включиха се общо 20 младежи - ученици от  Х а и Х б клас на II СОУ , от други училища в Търговище и такива,които вече са завършили средното си образование. Обучители бяха психологът Марина Маринова и психотерапевтът Ани Петрова. 
Младежите получиха информация във връзка с подготовката на документи за социална реализация. .Научиха как се пишат европейски тип автобиография и мотивационно писмо.Също така бяха разгледани различни формати на CV и се акцентира на някои основни норми при съставянето му. Обучението протече динамично,забавно и поучително.Научи младежите на неща,които в бъдеще ще им бъдат полезни.В края на обучението се проведе  сценка,която затвърди знанията, и в която учениците взеха активно участие.
Ние, учениците от Х клас, за втори път участваме в подобни мелоприятия по покана на Младежки дом. Мнението ни е, че научаваме полезни неща, общуваме с различни хора и то в среда, различна от ежедневната. Всичко това обогатява нашите познания и контакти. Имаме уверението на г-жа Марчева, директор на Младежкия дом, че и през следващата учебна година сътрудничеството ни ще продължи.

Невин Исмаилова – Х б клас
Категории: Актуални събщения | Views: 715 | Добавено от: MRebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar