Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Август » 17 » Класирани проекти на ІІ СУ Търговище за участие в олимпиади през 2016/17 уч. г.
08:25
Класирани проекти на ІІ СУ Търговище за участие в олимпиади през 2016/17 уч. г.

Пет проекта на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище по Националната програма „Ученически олимпиади и състезания”, модул „Осигуряване на обучение на талантливи ученици за участие в ученическите олимпиади“ са одобрени от национална комисия на МОН – 3 по информационни технологии, 1 по български език и литература, 1 по география и икономика. През 2016/17 учебна година 28 ученици ще се подготвят под ръководството на 5 учители за успешното представяне на училището в олимпиадите.

Националната програма предоставя възможности на учениците за интелектуална изява и за създаване на допълнителни условия за развиване на техните таланти. Критерий за включване на училището в модула е наличието на ученици, участвали в националните кръгове на олимпиадите през миналата учебна година, и наличие на лауреат на националната олимпиада по информационни технологии – Ангел Ангелов.

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Олимпиади | Views: 972 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
avatar