Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Декември » 22 » „Коледни чудеса“ – съвместна изложба между детските градини и ІІ СОУ Търговище
10:30
„Коледни чудеса“ – съвместна изложба между детските градини и ІІ СОУ Търговище

На 18.12.2015 г. във фоайето на II СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище бе открита изложба „Коледни чудеса“, в която са включени творенията на малките възпитаници от ЦДГ „Пролет“, ЦДГ „Червената шапчица“, ЦДГ „Снежанка“ и ОДЗ „Пчелица“. Децата, заедно с родителите си, с голямо удоволствие разгледаха картините и разпознаха своите сред тях. В края на годината настъпва вълшебното време, когато се сбъдват чудесата от детските рисунки. До 08.01.20016 г. всички могат да се потопят в празничната атмосфера от цветове и образи.

Изложбата е организирана от учителите в начален етап и в детските заведения, което спомага за прехода на децата от предучилищната възраст в първи клас.

 

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Дейности и инициативи | Views: 546 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
avatar