Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2012 » Декември » 20 » Междинна представителна изява на клуб „Родолюбие” и ателие „Театърът – сцена на живота” по проект УСПЕХ
17:07
Междинна представителна изява на клуб „Родолюбие” и ателие „Театърът – сцена на живота” по проект УСПЕХ
На 19.12.2012 г. се проведе междинна представителна изява „Ой Коледо, мой Коледо” на клуб „Родолюбие” ХІ б клас с ръководител Йорданка Филева и ателие „Театърът – сцена на живота” ХІІ б клас с ръководител Здравка Радева, работещи по проект УСПЕХ - BG051PO001-4.2.05-0001 „Да направим училището привлекателно за младите хора” във ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” гр. Търговище. 
В красивия зимен ден младежите изпълниха със своето настроение Дневен център за възрастни хора „Дар”. Поводът бе наближаващите Коледа и Нова година и желанието на учениците да научат повече за традициите в българския празничен календар. Разказите на старите хора за Игнажден, за Бъдни вечер, за коледарите и сурвакарите развълнуваха много всички присъстващи и ги убедиха, че  българското може и трябва да бъде съхранено, за да я бъде и България. Приятелските усмивки и топлите прегръдки между млади и стари показаха, че поколенията трябва да вървят заедно по пътя на живота, защото тогава той ще бъде по-лек и успешен. 
Като предпразничен поздрав за възрастните хора прозвучаха музикалните изпълнения на участниците в група „School for musik stars” по проект УСПЕХ с ръководител Стефан Иванов и на възпитаници на преподавателите по музика Росица Милкова и Десислава Станкова.

Йорданка Филева
Категории: "УСПЕХ" | Views: 795 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar