Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2017 » Март » 1 » Междинна училищна продукция
15:25
Междинна училищна продукция

На 21.02.2017 г. участниците в клуб „SMART в компютърния свят“ и студио „Digital World“, при II СУ „Проф. Никола Маринов“, гр. Търговище, по проект „Твоят час“ BG05M2OP001-2.004-0004, проведоха Междинна училищна продукция. Ръководители на групите са г-жа Венка Петрова и г-жа Мария Ангелова-старши учители по информатика и информационни технологии.

Изявата се проведе под формата на отборно състезание. Участниците, ученици от седмите класове, бяха разделени на отбори и се състезаваха в пет кръга. Те демонстрираха своите умения за работа с програмата за създаване и обработка на растерни цифрови изображения Adobe Photoshop. Учениците редактираха графични модели, решаваха логически задачи и др. Класирането на отборите беше извършено по бързина на поставената задача и качество на изпълнението.

Всички ученици, експериментирайки и забавлявайки се, показаха хъс за победа и умения в областта на ИТ.

Категории: Твоят час | Views: 704 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar