Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2013 » Април » 30 » Mултимедийно представяне на проекти, класирани на национален кръг на олимпиадата по информационни технологии, 2013 г.
12:25
Mултимедийно представяне на проекти, класирани на национален кръг на олимпиадата по информационни технологии, 2013 г.
На 26.04.2013 г. във ІІ СОУ „Проф. Н. Маринов", гр. Търговище се проведе мултимедийно представяне на проекти, класирани за участие  на национален кръг на олимпиадата по информационни технологии. Гости на мероприятието бяха госпожа Маргарита Гаджовска -  старши експерт по математика, информатика и ИТ, госпожа Галя Панайотова- директор на ІІ СОУ „Проф. Н. Маринов", директори и учители от област Търговище, родители и ученици.
През годините ІІ СОУ „Проф. Н. Маринов" има участия на ученици, които са представяли достойно ІІ СОУ „Проф. Н. Маринов" на олимпиади и състезания по ИТ и са отличени с много  медали, грамоти и предметни награди. На мероприятието те представиха своите авторски проекти и подариха на гостите дискове с утвърдените проекти.
Дигиталната компетентност е една от осемте ключови компетентности, дефинирани от европейската комисия. Надяваме се, че  познанията, получени в процеса на обучение и използване на нови технологии, ще окажат влияние върху всички умения, свързани с житейската реализация и социалната интеграция на учениците.
Успех на учениците и техните ръководители на предстоящата ХІ олимпиада по информационни технологии – госпожа Венка Петрова, госпожа Мария Ангелова и госпожа Йоанна Цанкова!

Категории: Олимпиади | Views: 1089 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar