Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Юни » 22 » Национален конкурс донесе първо място за ученичка на ІІ СОУ
09:23
Национален конкурс донесе първо място за ученичка на ІІ СОУ

Първо място спечели Десислава Георгиева от ІХ в клас, профил „Хуманитарен“, на Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище в Националния ученически конкурс „Зелена планета - 2016“, раздел „Живот на горите и съдби на хората“. За своето есе ученичката получи грамота, медал и предметна награда от организаторите - Фондация „Устойчиво развитие за България”, Руски културно-информационен център и Национален дворец на децата.

Конкурсът е включен в Националния календар за извънучилищните дейности на МОН за 2015/2016 учебна година. Той е част от Международния детски екологичен форум „Зелената планета 2016”. Достойното представяне на ученици от ІІ СОУ в този конкурс е ежегодно, за което с грамота е отличена и Йорданка Филева – главен учител по български език и литература.

 

Категории: Конкурси | Views: 854 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar