Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2011 » Май » 17 » Национален конкурс на тема „Моята приказка за доброто”
09:34
Национален конкурс на тема „Моята приказка за доброто”

 

На 11 май 2011 г. бяха наградени млади литературни творци, участници в националния конкурс на тема „Моята приказка за доброто”, организиран в рамките на ХІІІ Национален фестивал на детската книга в гр. Сливен.

 

Гергана Мирославова Христова – V а кл. - II награда

Петър Каменов Петров – ІХ б кл. - III награда

Мустафа Бехчетов Мустафов – ІХ б кл. – поощрение

 

   Грамоти и много предметни награди бяха връчени на учениците, с чиито стихотворения, приказки и разкази е издаден сборник.

      В конкурса взеха участие над 1500 млади любители на словото от страната и от българските общности в чужбина.

      Фестивалът се организира ежегодно през месец май от Регионална библиотека "Сава Доброплодни" – Сливен с подкрепата на Министерство на културата, Национален център за книга към Министерството на културата, Община Сливен, Областна управа - Сливен, Агенцията за българите в чужбина, Ротари клуб - Сливен, издателства и др. За втора поредна година Фестивалът се проведе под почетния патронаж на първата дама на България Зорка Първанова.
Категории: Конкурси | Views: 842 | Добавено от: MRebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar