Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Юни » 21 » Най-голямата награда в национален конкурс – за ученичка от ІІ СОУ
09:06
Най-голямата награда в национален конкурс – за ученичка от ІІ СОУ

Петдневна екскурзия в Москва спечели Весела Недялкова от Х г клас на Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище в Международния ученически конкурс „Заедно в XXI век“ 2016 г., в раздел „Реферати“, възрастова група ІХ – ХІІ клас. На 17.06.2016 г., на тържествена церемония в Руския културно-информационен център в София, тя получи своята грамота. Отличена е с грамота и Здравка Радева – главен учител по български език и литература, под чието ръководство ученичката подготви своя реферат.

За литературните си творби са отличени още:

Силвия Патлеева – ІV клас - и Гюлфие Велиева, старши възпитател в начален етап

Моника Метева – ХІІ клас и Йорданка Филева, главен учител по български език и литература

Конкурсът е организиран от Фондация „Устойчиво развитие за България”, Синдикатът на българските учители, Санаторно оздравителен комплекс „Камчия” ЕАД и др., с подкрепата на Министерството на образованието и науката, под патронажа на Посолството на Руската Федерация в Република България.

Включен е в Националния календар на МОН за извънучилищните дейности за 2015/2016 г.

 

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Дейности и инициативи | Views: 1623 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/3
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar