Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Февруари » 29 » „НЕ” на тормоза в училище – казват третокласниците на ІІ СОУ Търговище
10:57
„НЕ” на тормоза в училище – казват третокласниците на ІІ СОУ Търговище

Създаването атмосфера на доверие и толерантност в училище – това е една от приоритетните дейности за учениците и учителите на Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище. В отбелязването на Световния ден против тормоза в училище, известен като Ден на розовата фланелка, се включиха с интересни инициативи и децата от третите класове с класни ръководители А. Йорданова, Д. Стоянова, В. Василева, Ел. Чукарева, А. Цанкова. Те подредиха тематична изложба с рисунки. Изработиха постер „Кръг на избора”, съдържащ възможни взаимосвързани начини на реакции при възникване на проблем, които могат да използват, когато имат нужда.

Взаимното уважение, определяне проявите на грубиянство и тормоз като такива, преодоляване на негативните последици от тях и др. теми винаги са на вниманието на учителите, в съответствие с Механизма за противодействие на училищния тормоз между децата и учениците в училище.

  Йорданка Филева – главен учител

Категории: Дейности и инициативи | Views: 681 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar