Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Март » 16 » Областен кръг на олимпиадата по информационни технологии
12:37
Областен кръг на олимпиадата по информационни технологии

На 11 и 12 март 2016 г. се проведе областния кръг на олимпиадата по информационни технологии. Шестнадесет ученици от нашето училище се представиха отлично, като защитиха пред областната комисия  своите проекти в четири  категории: Мултимедия, Уеб сайт, Мултимедийни приложения и Интернет приложения.  Всички ученици са предложени за участие в националния кръг.

Учениците показаха отлични умения за изготвяне на уеб сайтове, мултимедийни приложения, и интернет приложения. Техни ръководители са преподавателите по информационни технологии Венка Петрова и Йоанна Цанкова. Те работят по националната програма „С грижа за всеки ученик”, модул „Осигуряване на обучение на талантливи ученици за участие в ученически олимпиади”.

Пожелаваме на всички ученици да бъдат допуснати до националния кръг на олимпиадата!

 

Категории: Олимпиади | Views: 1016 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar