Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2017 » Март » 13 » Областен кръг на олимпиадата по информационни технологии
10:02
Областен кръг на олимпиадата по информационни технологии

На 9 и 10 март 2017 г. се проведе областния кръг на олимпиадата по информационни технологии. Шестнадесет ученици от нашето училище се представиха отлично, като защитиха пред областната комисия своите проекти в три категории: Мултимедия, Мултимедийни приложения и Интернет приложения. Всички ученици са предложени за участие в националния кръг.

Учениците показаха отлични умения за изготвяне на мултимедийни и интернет приложения. Техни ръководители са преподавателите по информационни технологии Венка Петрова, Йоанна Цанкова и Мария Ангелова. Те работят по националната програма „Ученически олимпиади и състезания”, модул „Осигуряване на обучение на талантливи ученици за участие в ученически олимпиади”.

Пожелаваме на всички ученици да бъдат допуснати до националния кръг на олимпиадата!

Категории: Олимпиади | Views: 858 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/4
Общо бр. коментари: 0
avatar