Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2012 » Април » 5 » Обществен форум „Училищната общност и житейските умения на младите хора”
11:14
Обществен форум „Училищната общност и житейските умения на младите хора”

Представители на ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” Търговище се включиха активно в работата на обществения форум „Училищната общност и житейските умения на младите хора”, който се проведе на 29.03.2012 г. в хотел „Терра Европа”, под егидата на Областния управител на Област Търговище. На първата пленарна сесия Йорданка Филева, главен учител, презентира доклад на тема „Модели на взаимодействие за изграждане на граждански умения”. Работата на форума продължи в три секции – за изграждане на социални и граждански умения, за предприемачество и инициативност, за училищното планиране. Директорът на училището Галя Панайотова, член на екипа за иновации от област Търговище /ЕИОТ/, бе модератор в трета секция, която работи по темата „Ролята на заинтересованите страни при училищното планиране”. Галина Йорданова, Пламен Иванов, Йорданка Филева, Здравка Радева, Виолета Драганова, Мехмед Реби дискутираха в различните секции с цел координиране дейностите със заинтересованите страни. Във форума взеха участие представители на много партньори – родители, РИО, РЗИ, НАП, КАТ, РПУ, ОДП, клуб НСО, Асоциация „Ная”, Регионална дирекция „Социално подпомагане”, БЧК, ОДК, ЦМДИ, директори и учители от пилотните училища, работещи по иновацията „Заедно, задружно, с общи усилия”, и др.

Госпожа Даринка Георгиева – ръководител на екипа за иновации от област Търговище – даде висока оценка на работата на училищния екип на ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” в подготовката и реализирането на обществения форум
 

 

 

 

 

 

 

 



 

 
Категории: Иновативни практики | Views: 1130 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar