Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2013 » Юни » 11 » Отлично представяне
15:29
Отлично представяне
От 7 до 9 юни 2013 г.  в пленарната зала на Община Варна се проведе фестивал за детско медийно изкуство „Арлекин" под мотото "Светът в моите очи”.  В направление „Интернет медии"  участва Никола Виолинов Петров от VIII "в" клас, който представи своя уеб сайт на тема „Бедствията".  Сайтовете бяха оценявани от десет членно жури по съдържание, приложимост, дизайн, навигация и др. Ученикът получи грамота за второ място в направление „Интернет медии", трето място в класирането  на „Суперхостинг" и беше награден с хостинг акаунт за една година и предметни награди.
Уеб сайтът  „Бедствията" участва и в Национална олимпиада по информационни технологии в предходна година, и е включен в информационния сайт на ГД Пожарна безопасност и защита на населението към МВР в секцията за работа с деца. Сайтът може да бъде посетен на адрес: http://disasters.comeze.com.  
Пожелаваме на ученика здраве, разработване на нови проекти, други  творчески изяви и призови места.


Категории: Конкурси | Views: 755 | Добавено от: MRebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar