Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2013 » Декември » 9 » Отново иновации във II СОУ „Проф. Никола Маринов"
17:09
Отново иновации във II СОУ „Проф. Никола Маринов"
На 05.12.2013г. във II СОУ „Професор Никола Маринов" се проведе иновативен практикум с ученици от IV д клас на тема : „Повишаване на компетентностите по гражданско образование по Човекът и обществото чрез Mouse Mischief" застъпен в годишния план на РИО.
Програмата бе представена от старши учител Румянка Добрева. Присъстваха старши експерт по начално образование на РИО – Търговище Витан Витов и учители от различни училища на град Търговище.
Чрез урока-практикум гостите се запознаха с програмата и възможностите на Mouse Mischief, която се интегрира в Microsoft Power Point презентация и позволява към един компютър да се включат много мишки. Чрез програмата учениците работят индивидуално, а учителят получава обратна връзка, като отговорите на учениците остават анонимни. Учебният материал може да се персонализира съобразно нуждите на класа.Категории: Иновативни практики | Views: 1151 | Добавено от: MRebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar